DİYARBAKIR / KULP - Kulp Yatılı Bölge Ortaokulu

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

Ock

Sene Başı Öğretmenler Kurulunda Alınan Karar Doğrultusunda Okul Kültürünü ve Birlik Beraberliği Geliştirmek Adına Kahvaltı Etkinliği Düzenlendi.

Ock

Aralık Ayının En Temiz Sınıfına Ödül Verildi

Ara

1 Fidan 1 Gelecek Ağaç Dikme Etkinliği

'1 Fidan 1 Gelecek Ağaç Dikme Etkinliği' kapsamında okulumuz Matematik öğretmeni Hatice Kübra ERCAN koordinatörlüğünde Mersin Orman Genel Müdürlüğünün katkılarıyla okulumuzda Çam,Sedir,Ceviz,Badem olmak üzere değişik tür ve boylarda yaklaşık 180 adet fidan gönderildi. Öğrencilerimize fidan dikiminin önemi ve doğa dostu gençler olmaları konusunda öğütler veren Okul Müdürümüz Murat ÖZDİLEK'in de katılımıyla merkez ve köy okullarına fidan dikme etkinliği yapıldı. Katkılarından dolayı emeği geçen herkese okulumuz ve fidan dikilen okullar adına  teşekkür ederiz.

Ara

Atletizm Geliştirme Projesi Kapsamında Diyarbakır İlinde Yapılan 3 Km Kros Yıldız Erkekler Koşusunda Okulumuz Öğrencilerinden Barış DENİZ İl 2. Olmuştur

Kas

İlkyardım, herhangi bir kaza ya da yaşamı tehlikeye düşüren durumda, sağlık görevlilerinin yardımı sağlanıncaya kadar, hayatın kurtarılması ya da durumun daha kötüye gitmesini önleyebilmek amacıyla olay yerinde, tıbbi araç gereç aranmaksızın mevcut araç ve gereçlerle yapılan ilaçsız uygulamaları ifade etmektedir.

Eğitmene okulumuzda uygulamalı olarak verdiği ilk yardım eğitimi ile öğrencilerimizin küçük ilk yardım kahramanı olmalarına yardımcı oldu. Eğitimden dolayı okul olarak kendisine teşekkür ederiz.

Kas

22.11.2022 tarihinde kulp ilçesinde yapılan 3 km  kros yıldız erkekler kategorisinde  okul takımımız birinci olmuştur ( Barış DENİZ ,Ferhat ELES, Enes TORUN Saim ERARSLAN, Yakup YILDIRIM, Azad ESMER ) bunun yani sıra Zehra TOPRAK yıldız kızlar kategorisinde Esra BARAN ise genç kızlar kategorisinde  ilçede ikinci olmuşlardır.

Kas

Okulumuz öğrencilerine sinema etkinliği yapıldı.

Kas

Okulumuzda 12 Kasım Çök-Kapan-Tutun Tatbikatı yapıldı. Öğrencilerimiz deprem anında ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgilendirildi.

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinliği

Kas

Okulumuz öğrencilerinden Dilan BAŞER 10 Kasım şiir yarışmasında birinci olmuştur.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen okullar arası başarı ve imkân farklılıklarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek için gerekli hayata geçirilen "Temel Eğitimde 10 bin Okul Projesi" kapsamında okulumuza gelen ödeneklerle alınan malzemeler için başta Bakanlığımız olmak üzere emeği geçen herkese müteşekkiriz.

Murat ÖZDİLEK

İLKÖĞRETİM HAFTASI ÇOŞKUYLA KUTLANDI.

Haz

Diyarbakır genelinde düzenlenen "Trafikte Saygı ve Sabır "temalı karikatür yarışmasında öğrencimiz Zehra Yiğit il üçüncüsü oldu. Öğrencimizi tebrik eder, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.