DİYARBAKIR / KULP - Kulp Yatılı Bölge Ortaokulu

Mrt

Kulp Yatılı Bölge Ortaokul öğrencileri, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma gününde, günün anlam ve önemine dair şiirler okuyup, her daim minnettar olup rahmetle anacağımız şehitlerimizi saygı ile andılar.

Şbt

Kulp Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri 6 Şubat depreminin 1. yılında olası deprem ihtimaline hazırlık amacıyla okullarında deprem tatbikatı yapıp depremde hayatını kaybedenlerin anısına saygı duruşu gerçekleştirdi.

Ara

Kulp Yatılı Bölge Ortaokulu Öğrencileri Diyarbakır'daki kitap fuarına katıldı. Öğrencilerin gözlerindeki kitap sevgisi görülmeye değerdi.

Ara

Kulp Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri okullarında yerli malı haftası programı düzenledi. Düzenlenen programda aileler yerli ürünleri kullanarak sevilen tariflerle hazırlıklarını yapmış olup çocuk katili işgalci İsrail mallarına sofralarda yer vermedi.

Ara

Filistin davasının haklı davası için okulumuzda kompozisyon, resim, şiir ve slogan alanlarında yarışma düüzenlenmiş, kazanan öğrencilere hediyeler dağıtılmıştır.

Ara

Kulp Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri başarı gösterdikleri deneme sonrası Diyarbakır'da fen lisesi ziyaret edip, tarihi yerleri gezdi.

Kas

Kulp Yatılı Bölge Ortaokulu'nda öğrenciler 24 Kasım'da günün anlam ve önemine dair şiirler okuyup, şarkılar söyleyerek öğretmenler gününü kutladılar.

Kas

Kulp Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerinin 10 Kasım'da Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü anma etkinliği

Haz

8. sınıf öğrencilerimize LGS sınavına hazırlık kapsamında seri deneme sınavları uyguladık.

May

Bakanlığımız Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün gönderdiği Meram Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından imal edilen ayakkabılar öğrencilerimize ulaştı.

May

Trafik kazalarının önlenmesi ve toplumda farkındalık oluşturulması amacıyla mayıs ayının ilk haftası "Trafik ve İlk Yardım Haftası" olarak kabul edilmiştir.

Trafik; kara, hava, deniz taşıtları ile yayaların kendilerine özgü yollarda gidip gelmesi olayıdır. Öğrencilerimizle birlikte farklı etkinliklerle haftayı kutladık.

Mrt

8.sınıf öğrencilerimizle okul idaresiyle birlikte LGS motivasyon toplantısı yapıldı. Son dönemde verimli ders çalışma teknikleri, sınav anında dikkat edilmesi gerekenler, stres yönetimi ile ilgili bilgiler verilmiştir.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 108.yıldönümünü okulumuzda düzenlenen programla coşku, gurur ve hüzünle kutladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.Vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü